EN / BS

Lik-ing

Lik-ing Projektovanje i Građenje

Naša priča datira još od 2008 i od tada kontinuirano razvijamo vještine u domeni projektovanja, građenja i nadzora. 

Grupa iskusnih profesionalaca sa stručnošću u tim oblastima čini da naša kompanija kontinuirano raste.

Filozofija i glavna strategija kompanije su prepoznavanje, definisanje i rješavanje kompleksnih projekata gdje je fokus stavljen na aspiracije klijenta.

300+ projekata

Radni proces

Dizajniranje

Prvi korak je kreiranje savršenog dizajna koji odgovara potrebama naših klijenata, koristeći savremene alate i tehnike.

Nadzor

Nadziremo cijeli proces i pratimo projekat od njegovih početnih koraka do završne faze kako bismo bili sigurni da se svi detalji uklapaju.

Finalizacija

Tačno na vrijeme, završavamo projekat stavljajući ga u punu funkciju kako bismo osigurali zadovoljstvo svakog našeg klijenta.

Naše usluge

Projektovanje

U oblasti projektovanja radimo kompletne usluge izrade idejnih projekata, glavnih projekata, izvedbenih projekata sa svim fazama izvedbenih projekata, i to : arhitektura, statika, instalacije -ViK, elektro instalacije, mašinske instalacije, kao i projekte enterijera i vanjskih uređenja.

Građevina

Glavna oblast našeg rada je arhitektura. Moderni i elegantni dizajn napravljen savremenim alatima najbolje opisuje rad naše kompanije. U resursima građevinske operative izvodimo konstruktivne radove, građevinsko- zanatske radove i sve vrste instalaterskih radova. Također vršimo usluge projektovanja i adaptacije stanova i poslovnih prostora, restauracije historijskih objekata. Važno je napomenuti da vršimo i izvođenje radova vanjskih uređenja i hortikulture.

Nadzor

Za praćenje i predviđanje svih aspekata određenog projekta, od njegovog planiranja do završne faze, neophodan je nadzor za dobro upravljanje vremenom, kao i pravilno budžetiranje. Nudimo uslugu nadzora i kontrole nad stambenim i poslovnim zgradama sa dugogodišnjim iskustvom i referencama.